Nieuwsarchief

Donderdag 25 februari heeft IJsclub de Vriendschap een middag georganiseerd voor de scholen van Oudehaske. Na de zomervakantie vond er in het verleden vaak een skeelertocht plaats voor de jeugd maar de animo daarvoor liep de laatste tijd terug. Daarnaast was dit uiteraard toch net even anders dan het echte schaatsen.

Omdat de vorst dit jaar helaas zeer beperkt is zijn we dit jaar naar Thialf geweest. Mede dankzij de medewerking van de beide scholen was de animo erg groot met ongeveer 140 kinderen. Deze middag heeft iedereen met vallen en opstaan weer kennis kunnen maken met het schaatsen in het vernieuwde Thialf. We kunnen daarom terug kijken op een geslaagde middag!

Schoolschaatsen 2016

Klik hier voor meer foto’s.

Deel dit bericht
IJsstatus

rood

Status: Onbetrouwbaar
(bijgewerkt:14-02-2021)